Aniž bych mohl hrát rank na konzoli bez hrozby vypadnutí online

Aniž bych mohl hrát rank na konzoli bez hrozby vypadnutí online

Existuje několik webů, které vám mohou jednoduše zjistit vaši IP adresu. Jmenují se Xresolver a octosniff. Můžete zaplatit, aby vaše jméno nebylo vidět na těchto stránkách, nebo si pořídit VPN. Jinak na jejich zprávy neodpovídejte nebo se nezapojte do jejich skupin. To jim umožní získat vaši IP, i když používáte VPN. Možná existuje několik dalších stránek pro DOSování, ale Xresolver a octosniff jsou hlavní. Doufám, že vám tyto informace pomohou.

Prosím, dejte tomuto nějakou viditelnost. Chci si znovu užít hru. Tihle podvodní nerdové musí všechno kazit.

Vím, že to na videu nevypadá moc, ale to se děje každou noc, když se snažím hrát s kluky. Je to čím dál horší. Rozumím, pokud nebudete chtít číst všechno níže, tak -

Zkráceně: DDOSování znovu sužuje rankované zápasy na konzoli.

Hraji na XBSX. Hraju od Y1. Prošel jsem DDOSovým útokem, který sužoval R6 poslední 2 roky; musel jsem na více než rok přestat. V této sezóně a minulou se s kamarády znovu vracíme do ranku a alespoň jednou nebo dvakrát za noc mě nebo spoluhráče zasáhne DDOS. Někdo nebo několik lidí z mého týmu dostane zásah. Celý náš internet je zasažen a vypadne na asi 5 minut. Nemáme tušení, jak získávají naši IP - dřív, když se připojíte do jejich party, mohli získat vaši IP, ale teď komunikujeme přes Discord nebo naše vlastní skupiny. Nějak přes servery Siege, věřím, že ty shromažďují IP a to dělá zápasy nehratelnými. Pokud má někdo nějaké rady nebo tipy, jak přestat být bootován, budu vděčný. Rozhodl jsem se to zveřejnit, protože mě právě teď na hodinu zastavila sankce za to, že jsem se stal obětí tohoto útoku.

O pozadí klipu - právě jsem je rozmetal jako Blitz, o minutu později mi přišla zpráva s názvem “ur dostal vypnuto”, a pak jsem byl offline. Chtěl bych to vyfotit, ale po odpovědi to smazali. Při zpětném pohledu bych měl asi vyfotit výsledkovou tabulku zápasu, ale je to asi už pozdě.

Upřímně, myslím, že se mi to zatím nikdy nestalo, hraji ve vysokém zlatě/nízkém platinu a skoro jsem se s DDOS úskočníky nesetkal, ale tohle nepopírám, myslím, že dalším problémem je určitě Mnk a je to mnohem běžnější. A najít hráče s Mnk není ani těžké. Pokud to dokáže COD, dokáže to i Siege (nejvýdělečnější hra všech dob), bohužel vývojáři moc nezáleží na konzolích, všechno, co na platformě můžeš dělat, je hrát casual, snažit se v ranku už není možné. Chápu tě, kamo, my konzoloví hráči to zvládneme, snad…

Hraní ve high platinu a diamantové v Void Edge zničilo můj router, dokonce jsem si sám zablokoval IP lol

Toto je a stále je velký problém na Xboxu. Je to jen u této hry. Doufám, že Ubisoft brzy tento problém vyřeší.

Vypadá to, že je to spíš věc Xbox, než problém konzole. Hrál jsem zhruba 500 her tuto sezónu na PS4 a pouze zápasy, které jsem opustil, byly moje vlastní.

Můj kamarád to udělal, aby získal platinum, my ho za to šikanujeme.

Nepřestal jsem hrát víc než 5 zápasů, odkdy mě vyhodili spoluhráči. Vyhráli jsme 3-2 v zlatém ranku. Fajn, zlato. Vypadli jsme při obraně, pak 2 naši nejlepší hráči ztratili spojení a prohráli jsme 5-3. Jeden z hráčů na druhé straně, se kterým jsem už hrál, přišel do naší skupiny a řekl nám, že se pokoušel nás vypnout, jakmile začali vypínat nás. Pěkný týpek, ale po tom jsem ztratil lásku ke hře.

Fakt nikdo neřeší, kromě pár čestných hráčů, kteří zůstali. Tato hra je hromada sraček a vývojáři se víc starají o přidávání stupidních skinů a proměnu hry na Fortnite, než aby opravili tisíce známých chyb.

Toto je skoro každý večer problém mně a mým kamarádům. Nerozumím, proč lidé nemohou jen hrát.

Od doby, kdy jsem naposledy hrál rank někdy před dvěma sezónami, nemohu se dostat do dobrého zápasu, protože jsou tam vždy throwři, DDOSaři nebo Mnk, což značně komplikuje postup.

Byl jsem několikrát DDOSován, ale ano, Mnk je noční můra i v casual hra.

Jak si zasnout blokovat sebe? Tento sezon mě už nejméně desetkrát DDOSli…

Pokud je to jen věc Xbox, mám špatný pocit, že je to na straně Microsoftu. Chtěl jsem dát o tom vědět. Je to tak časté, že bych chtěl zaznamenat každý případ a všechny to dát dohromady.

Takže s hlavní stránkou xresolver musíte stáhnout octosniff a zaplatit výkupné, abyste ho mohli v aplikaci zablokovat. To však nezastaví ostatní od tvoření vlastních seznamů a jejich šíření. Pro tyto lidi je potřeba trochu násilí a vydírání, když najdete jejich týmy nebo organizace, kterých jsou členy. Konzole byla zábava.

Pořiďte si VPN nebo IP scramble pro zatím.

Opravdu je to věc Xboxu, x resolver funguje na PSN, ten ne.

Býval jsem DDOSovan jen jednou, v nezávodním zápase od mých spoluhráčů. Člověk mi po tom poslali zprávy s taškařem. Poslal jsem to Microsoftu a řekli mi, že s tím nemohou nic dělat. Jak již zmínil jiný komentář, můžete zkusit VPN. Pokud máte PC, můžete přes ethernet připojit Xbox a směrovat internet přes PC s VPN. Bohužel jsem to nikdy nemohl rozchodit. Někdy stačí odpojit modem a znovu ho připojit. Pokud budete mít štěstí, dostanete novou IP. Slyšel jsem, že o nové IP můžete požádat u svého ISP, ale zatím jsem to nikdy nezkoušel. Je to na prd.