Takto Blizzard ignoruje mou hlášení chyb už 1,5 měsíce. Neodpověděli ani jednou jako “již hlášeno” nebo “pracujeme na tom”.
Může mi někdo poradit? Je to fakt otravné.
Stále nemohu pochopit, proč Blizzard nevyvíjí lepší verzi mobilní aplikace. Přestal jsem hrát HS na cestách, protože 1) je OBOU veliká pro většinu telefonů 2) zabere příliš paměti pro animované karty 3) je příšerně buggy, aby to bylo ještě akceptovatelné na mobilu
Před dlouhou dobou jsem měl tento problém. Souvisel s nastavením lokalizace. Musel jsem změnit lokalitu, pak ji vrátit na US a Ameriku.
Nedokážu se přihlásit do HS na mobilu už asi 2 roky, je to šílené, jak je ta aplikace špatná.
Nejsem programátor ani nic podobného, ale nebyl by problém s aktualizací spíš problém Google než Blizzard? Přesto byste měli dostat nějakou odpověď, ale zajímalo by mě, jestli vám vůbec *mohou* pomoci.
Mám stejný problém už 2 měsíce. Vyzkoušel jsem všechny možné kroky pro řešení, přeinstaloval, restartoval telefon, restartoval router/modem. Dokonce jsem úplně resetoval telefon jako poslední možnost.
Jediné řešení (zatím) bylo použít jinou Wi-Fi. (naštěstí mohu použít pracovní), ale doma se stejná chyba zobrazuje znova.
Takže si nejsem jistý, jestli tohle by fungovalo, ale když se to dřív stávalo u jiných her, obvykle jdu do “Nastavení > Aplikace” najdu Hearthstone a pak “Vynutit ukončení” nebo “Zapnout/vypnout” aplikaci. Někdy se sama zasekne a tohle ji opraví, jindy to neudělá nic… Každopádně doufám, že to nějak pomůže, Luna.
Příteli, ujistěte se. Nic s tím neudělají.
Měl jsem chybu, že není možné hrát Arénu. Napsal jsem hlášení. Po měsíci mi někdo napsal s řešením, které jsem už vyzkoušel! Ani to nezjistili. Odpošli a po 3 týdnech zase někdo jiný navrhl úplně stejně blbé řešení.
Po čase sezóna skončila a chyba se sama vyřešila. Podpora Blizzardu je hrozná.
Pokud používáte VPN nebo systémově blokátor reklam, zkuste ho úplně deaktivovat, pak restartujte hru a zkuste to znovu.
Uvolněte si na telefonu místo na úložišti.
Měl jsem před pár lety podobný problém. Problém měl na svědomí můj operátor, ne hra. Pamatuji si, že jsem to opravil takto:
- Najděte APN v nastavení (Access Point Name)
- Najděte “TMobile US LTE” (nebo Sprint/ATT/atd.)
- Vytvořte nový APN a zkopírujte nastavení z toho prvního.
- Přepněte z IPv6 na IPv4/IPv6
- Uložte
- Připojte se k tomuto novému APN.
Možná byste měli uvést podrobnosti o typu telefonu a verzi OS.
Není nutné být příliš konkrétní, ale dost na to, aby mohli problém zúžit a mít něco na čem pracovat.
V této diskusi je spousta návrhů, jestli to pomůže.
Také zkuste vyhledat specifické problémy vztahující se k telefonu, jestli se nejedná o něco s tím spojené.
Fakta, že se nedokážu konzistentně a rychle připojit zpět ke hře po odpojení, je fakt otravné.
Tato aplikace prakticky nemá žádnou schopnost řešit selhání, upřímně.
Většina středně výkonných telefonů už má 128 GB místa a 6-8 GB RAM, HS není tak náročný na špatný běh na těchto typech telefonů.
Pořiďte si lepší telefon.
- Je OBOU veliká pro většinu telefonů
Pak si vezměte větší telefon a již využívá 2/3 obrazovky a nemůžete zažít dobrý fullscreen zážitek.
Hraji jak LoR tak HS a HS je povrchně jednoduché na UI a funkce.
Kdybych najímal vývojáře nebo designéry pro hru a viděl “pracoval na HS” v jejich životopise, vynechal bych je okamžitě.
Pro mě je to v pořádku. Mobil téměř nepoužívám.
Aktualizace v Google Play Store proběhla bez problémů. In-game aktualizace stále kazí.
Ah, mě další Wi-Fi nefungovala. Zkoušel jsem to doma, v práci a u přítele.
Jo, bál jsem se, že někdo řekne něco jiného. Na telefonu i na SD kartě je dost místa.