Takto Blizzard ignoruje můj hlášení o chybě už 1,5 měsíce. Neraz odpověď jako “už nahlášeno” nebo “pracujeme na tom”.
Může mi někdo poradit? Je to opravdu otravné.
Ještě pořád neumím pochopit, že Blizz nevydává lepší mobilní verzi. Přestal jsem hrát HS na cestách, protože 1) Je PŘÍLIŠ velký pro většinu telefonů 2) Vyžaduje příliš velkou paměť na animované karty na desce 3) Je příliš bugovité, aby se s tím dalo hrát na mobilu.
Před dlouhou dobou jsem měl tento problém. Mělo to něco společného s nastavením polohy. Musel jsem změnit polohu, pak ji resetovat na US a Americas.
Už asi 2 roky nemohu přihlásit do HS na mobilu, je to šílené, jak je ta aplikace špatná.
Nejsem programátor, ale nebyla by chyba v aktualizaci spíš problém Google než Blizzard? Měl bys přesto dostat nějakou odpověď, ale zajímá mě, jestli vůbec mohou pomoci.
Mám stejný problém už 2 měsíce. Vyzkoušel jsem všechny možné kroky troubleshootingu, přeinstaloval, restartoval telefon, restartoval router/modem. I úplně resetoval telefon jako poslední možnost.
Jedno řešení (doposud) je použít jiné Wi-Fi. (naštěstí mohu použít pracovní Wi-Fi pro aktualizaci), ale doma se stále zobrazuje stejná chyba.
Nejsem si jistá, jestli to pomůže, ale když se mi to stávalo u jiných her, obvykle jsem šla do “Nastavení > Aplikace” najít Hearthstone, a pak “Vynutit ukončení” nebo “Zapnout/Vypnout” aplikaci. Někdy se to prostě zaklepe samo a toto to opraví, někdy to nic nedělá… Každopádně doufám, že to aspoň něco napraví, Luna.
Příteli, ujisti tě. Oni s tím nic neudělají.
Měl jsem chybu, kdy nešlo hrát Arénu. Nahlásil jsem to. Po měsíci někdo přišel s řešením, které jsem už zkoušel! Ani si to nečetli. Odpověděli a po 3 týdnech další osoba doporučila tentýž zatracený způsob.
Po čase skončila sezóna a chyba se sama opravila. Podpora Blizzard je hrozná.
Pokud používáš VPN nebo systémově blokování reklam, zkus to úplně vypnout a znovu spustit hru.
Uvolni nějaké místo v paměti na telefonu.
Měl jsem před pár lety velmi podobný problém. Šlo o mého operátora, ne o hru. Pamatuji, že jsem to opravil tímto způsobem:
- Najdi APN v nastavení (přístupový bod)
- Najdi “TMobile US LTE” (nebo Sprint/ATT atd.)
- Vytvoř nový APN a zkopíruj nastavení z prvního.
- Přepni z IPv6 na IPv4/IPv6
- Ulož
- Připoj se k tomuto novému APN.
Doufám, že problém je stejný jako ten můj a toto pomůže!
Možná bys měl přidat podrobnosti o typu telefonu a verzi OS.
Nic příliš specifického, ale dost na to, aby mohli problém zúžit a měli s čím pracovat.
V této diskuzi je hodně návrhů, jestli to pomůže.
Také zkus vyhledávat specifické problémy týkající se tvého telefonu, jestli s tím nesouvisí.
Fakt, že se nedokážu spolehlivě a rychle znovu připojit ke hře po výpadku je super otravné.
Tato aplikace má téměř žádnou schopnost zotavení z chyb.
Většina středních telefonů má již 128 GB místa a 6-8 GB RAM, HS neběží tak špatně na takových telefonech.
Kup si lepší telefon.
- Je PŘÍLIŠ velký pro většinu telefonů
Pak si kup velký telefon a používáš 2/3 obrazovky a nemůžeš dosáhnout dobře na celé zobrazení.
Já hraji LoR i Hs a HS je na ostudu základní věci, když jde o UI a funkce.
Pokud bych najímal vývojáře nebo designéry na hru a viděl “práce na HS” v jejich životopise, okamžitě bych je odmítl.
Je to v pořádku pro mě. T almost výhradně používám mobil.
Aktualizace v Google Play Store proběhla bez problémů. In-game aktualizace stále způsobuje problémy.
Ah, pro mě nefungoval jiný WiFi. Zkoušel jsem to doma, v práci i u přítele.
Ano, obával jsem se, že někdo řekne, že to nefunguje. Na telefonu i SD kartě je dost místa.