Udělala jsem chybu a aktualizovala ji, protože mi to řeklo, že se nemohu přihlásit s aktuální verzí, a teď se ani nevyužívá. Zkoušela jsem ji odstranit a znovu nainstalovat několikrát, ale nic nefunguje. Kde mohu stáhnout starší verzi, která ještě funguje pro Windows 7? Proč by dokonce odstranili kompatibilitu, když ji stále tolik lidí používá??
Kde mohu stáhnout starší verzi, která ještě funguje pro Windows 7?
Číslo verze?
Windows 7 je zastaralý, nebezpečný, nepodporovaný starý OS minulosti.
Pokud chcete aktivní podporu většiny softwaru, přejděte na 10 nebo 11.
Podíl trhu Windows 10 je 70 % a Windows 11 17 %.
Zbytek je většinou macOS a několik procent Win7 a XP.
Bohužel používáte pouze zastaralý OS, mezi Windows 7 a Windows ME nebo XP není žádný rozdíl.
Všichni jsou to OS minulosti.
Nemůžete očekávat podporu pro nové věci na starém OS.
Můžete si vyhledat verzi, která je kompatibilní s vaším Windows, a stáhnout si ji, i když to není přímo ze stránky Surfshark, ale stále ji můžete získat.
Jak uvedeno, v roce 2022 jsou k dispozici více bezpečnostních aktualizací a nejnovější podpora softwaru na Windows 10 a 11; pokud však jde o výkon OS, čím starší hardware, tím méně jsou Windows 10 a 11 optimalizovány nebo mohou úplně nefungovat. Moje sestra má aktuálně stolní počítač z roku 2008, který nativně nepodporuje Windows 10, a proto jsem nechal vytvořit kompatibilitu programátorem. Fungovalo to tak pomalu, že jsem ho snížil zpět na Windows 7. Našel jsem způsob, jak nechat fungovat Windows 8.1, který má podporu i příští rok. Některé její starší hry mají problémy s UI a spuštěním na této verzi Windows. Další možností by bylo pořídit si lehčí verzi Windows 10, ale musíte ručně aktualizovat. Poslední možnost je přejít na Linux.
Doporučení:
koupit nový počítač s Windows 10 nebo 11
POKUD NE: Vyzkoušejte lehkou verzi Windows 10
POKUD NE: Vyzkoušejte Windows 8.1 (do příštího roku)
POKUD NE: Vyzkoušejte Linux
POKUD NE: ponechte 7, ale přidejte vrstvy zabezpečení
POZNÁMKA: vždy můžete mít dual-boot.
Ahoj!
Velmi nás mrzí vaše potíže, nicméně bychom měli stále podporovat Windows 7.
Pokud máte problém s přihlášením, náš tým zákaznické podpory vám rád pomůže^^
Můžete je kontaktovat přes živý chat na našem webu nebo poslat e-mail na [email protected].
Musím je všechno vyzkoušet, abych zjistila, která verze je nejnovější, still kompatibilní.
To stále není výmluva, protože tvrdí, že je kompatibilní s Win7. Nemohou falešně inzerovat to. Pokud ukončí podporu, musí udělat prohlášení a pak odstranit zmínku o kompatibilitě ze svých stránek.
nepodporováno
Souhlasím s OP. Pokud Surfshark říká, že je kompatibilní s Windows 7 (což říkají), tak by měla být.
a strávíte hodiny bez řešení
Stáhnout - toto je archiv 7zip (680 MB) se všemi instalačními soubory zpět na verzi 3.4.2.
Kromě toho byste opravdu měli aktualizovat váš PC na Windows 10. Pokud máte legální licenci na Win 7, můžete.upgradu zdarma. Win 10 je rychlejší, lepší ve všech ohledech a mnohem bezpečnější. I když nemáte licenci, můžete nainstalovat Windows zdarma bez aktivace. Jediným omezením bez aktivace je, že nemůžete přizpůsobit Windows (změna tapety, barev atd.). Takže Windows 10 a 11 jsou v podstatě zdarma, takže není důvod to neudělat. Windows 7 již není podporován Microsoftem, což znamená, že nedostává bezpečnostní aktualizace. Hackeři skenují web neustále pro připojené počítače s těmito zastaralými verzemi a ovládají je bez vašeho vědomí. Tyto počítače jsou pak zombie, používají se pro DDoS útoky, spamové kampaně a šíření malware. Často se využívají i pro těžení kryptoměn bez vědomí uživatele, protože již neexistuje žádný mechanismus, který by je ochránil. Takže nejste jen ohroženi starým OS, ale riskujete, že se stanete součástí botnetu, který spamuje ostatní. Pokud to vlády zjistí, jste za to odpovědní.
Souhlasím, měli by odstranit, že podporují Win7.
Ačkoliv nesouhlasím s tvrzením, že “tolik lidí to stále používá”, souhlasím s tím, že Surfshark by nemělo tvrdit, že je s Windows 7 kompatibilní, pokud to není pravda.
Úplně souhlasím, měli by prostě odstranit Win7.
Pořád web je zastaralý v mnoha oblastech, například reklamy na blokování již nejsou dobře popsány.