Chci, aby byl můj účet na 7 dní zablokován, aby účet podvodníka (hacker není vhodné slovo) byl odpojen.
Než mi všichni poradíte, že to mám udělat zaplacením youtuberovi, hned řeknu ne, protože jim nevěřím dostatečně lol. A přihlašování od 5:30 ráno každý den taky nefunguje, protože idiot se přihlašuje kolem 11 každý den.
To je riskantní krok. Nemůžeme si být jisti, že hra ti dá 7 denní ban, co když ti dá místo toho 10 let. Nejlepší je pokračovat v přihlašování každý den, bratře. Možná se po chvíli unaví a přestane se přihlašovat. To ti dá čas na odpojení kompromitovaného účtu.
Prodáš svůj účet, máš peníze a teď blbneš. Haa
Jak si byl podveden vůbec poprvé?
Použití paralelní aplikace, která umožňuje provoz dvou účtů v jedné aplikaci, nabootuj do BGMI s účtem, který není scamerem, tímto způsobem se ti na chvíli zablokuje účet na den, pokud to zopakuješ, zablokuje tě na 7 dní.
Dělal bych to, ale ten mf utrácí moje uc (předplatné bp plus) a já jsem to zrušil, ale stejně si užívá moje peníze. Opravdu bych si přál, abych mohl účet na 7 dní nějak zablokovat.
Získej si ban na 7 dní pomocí vlajky a na jeden den zkusi smazat náhodné {nepamatuji si jméno} paks z dat BGMI, hrátky v složkách ti dají 1 den ban.
Lol ne. Fakt jsem kliknul na volné materiály v inzerátu a pak jsem byl přenesen.
Můžeš mi poradit nějaké?
“Potřebuješ zdarma UC? Přihlas se na našem webu, že to získáš”
To je jediný způsob, jak každý ztratí své účty BGMI/Instagram.
Představme si, že kvůli mé naivitě.
Přiznej se svým týmovým kolegům, braško, určitě tě bannou,
máximo 30 dní,
byl jsem banován na 3 dny za náhodné střelení do spoluhráče.
Jo, to musí být nepříjemné. Ale nevím o žádném způsobu, jak bys mohl dostat přesně 7denní ban. Použití hacků může vést k banovi na 10 let, což je poslední, co bys chtěl. A mimochodem, jak se účet stal hacknutým?
Braško, radu od u/After-Opportunity422, je správná. Jen se přihlašuj, vrátíš se zpět.
Stačí si vzít nějakou náhodnou VPN z obchodu Play, braško.
Podvedli mého kamaráda Coco ![]()
No, měli jsme dříve rozhovor. Klikl jsem na věc s volnými materiály na Insta ![]()
Můj účet taky hackli od té doby, nějaký esportový tým poskytuje volný materiál LOL, byl jsem tak hloupý, že jsem tomu věřil, tehdy to bylo hloupé.
Ooh, chápu. Zapomněl jsem ![]()
Tak co jsi udělal ![]()