50 T5 Exotických běhů - kompletní rozbor

Udělal jsem 90 T5 exotů v chudé poverile s 1-5 mg krystaly (celkem 700 milionů) bez toho, že bych zemřel.

abyssaly jsou velmi snadné.

A nezapomeňte zohlednit i protihráče (https://zkillboard.com/asearch/#{"buttons":["togglefilters","week","rolling","label-loc:highsec","label-ganked","attackers-and","either-and","victims-and"],"neutrals":[{"type":"shipID","id":17715}).

Většina lidí, kteří dělají T5, to udělá za 10 hodin nebo méně, takže isk za hodinu je ve skutečnosti mnohem lepší. Ale T5 také nevyžaduje 3,8 miliardy, alespoň ne pro exotiky. Podle mého názoru je exotika nejhorší počasí ze všech prvků.

Pro srovnání, v T6 abyssale mohou frigaty vidět stejnou hodnotu za asi 2,2 hodiny průměrně. A většina sestav se vrací do zisku asi za 1,5 hodiny nebo méně, velmi málo pokud využíváte vyhořelou sestavu.

Riziko vs odměna je šílené, protože sestava je příliš drahá na jejich úroveň. Asi by šlo udělat v Povertila s plně středními krystaly a 3 % implantáty.

Dosáhnu 1 000 běhů na svém pasivním T6 gilovi, aniž bych zemřel.

OP je zbytečně přebytá pro T5. Celkově jsou vysoké úrovně abyssalů docela hodnotné, stále je to MNOHEM lepší poměr riziko / odměna než Concord beacons lol.

Protože to je důvod, proč běhám trojité frigáty.

T5 se dá snadno zvládnout za <1 miliardu sestavu a určitě by měl dostávat 4 běhy za hodinu. Tento člověk je daleko podprůměrný, skutečná odměna za riziko je docela dobrá pro abyssaly.

Díky za sdílení, je to opravdu zajímavé. Pokud bys mohl sdílet sestavu (nebo podobnou), bylo by to skvělé. Také jsi přemýšlel o vyzkoušení T6?

Jaký je tvůj průměrný čas běhu s touto sestavou?

Pokud děláš solo frigatem, mohl bys zvážit přechod na T1, je to považováno za lepší isk/h než T2, kvůli rychlosti průletu.

Bohužel ne, to by byla pěkná úroveň detailu, kterou by stálo za to vidět. Co však mohu říct, je, že většina běhů, které přesahovaly 80 milionů, měla nějaký drahý mutaplasmid nebo více filamentů (T5, T6).

Na téměř žádné serverové odpojení, pokud je spojení stabilní. Zkuste jiného poskytovatele nebo placené VPN.

Max 16 hodin 40 minut.

50 běhů x 20 minut maximálně na běh (čas odpočítávání abyssu) = 16 hodin a 40 minut.

3 500 000 000 / 213 000 000 = 16,431 hodin

Podle mne má oheň nejlepší loot-tabuli. (Také to napomáhá, že mají nejlevnější filamenty o velký kus)

Toto platí pouze pro konkrétní místnost, ve které je spousta Leshaků. Cache je asi 100 km daleko a obklopena Leshaky. Co je také důležité, je, že “Origin Conduit’s” je již přístupná kdekoli v této místnosti. Dávejte si na to pozor. Ztratil jsem v minulosti loď/pod 1 miliardu na ni. Některé sestavy s tím zvládnou, ale doporučuji být opatrný a vynechat to, pokud si nejste jistí.

I když si myslím, že instanciovaný obsah je špatný, myslím si, že je hezké, jak CCP přidala viditelné stopy abyssal, které zaručují návrat lodi do 20 minut.

Tento způsob, jakým je abyssal PvE obsah stále propojen s otevřeným PvP vesmírem a je zdravou součástí hry.

Je to nejméně špatný způsob, jak využít instanciovaný obsah k vytvoření náročného PvE, které nelze vyřešit s N+1, a zároveň je zranitelné vůči PvP.

Udělal jsem to bez krystalů, ale s tím, že jsem zemřel :grinning_face:

omlouvám se, co jsou to ty krystaly? Nejsem do abyssal Gila.