50 T5 Exotických běhů - kompletní rozbor
takže pokud jsi jednou zemřel, nezbavíte se toho ani po 50 bězích
Riziko odměny za abyssaly je šílené
riziko 3,8 miliardy isk k vydělání 3,5 miliardy během 12 hodin a pokud zemřeš jednou, děláš to vlastně jen tak pro zábavu s ztrátou
Proč vůbec?
Projel jsem cca 50 T5 exotů s optimalizovaným Cerbem HG hydra.
Můj výsledek byl velmi podobný, jen jsem měl štěstí a dostal několik skvělých lootů a vydělal téměř 1 miliardu jen na nich.
Ne, zůstanu u T2 frigát. Aspoň když dostanu od plivnutí, nebude to tak bolet.
To je sestava: https://abysstracker.com/fit/2029535c-ea15-49d8-9857-87022d830589
Velké díky codeMedico za její vymýšlení!
P.S. Uvědomuji si, že tato sestava je trochu přehnaná a je vlastně určena pro T6. Pokud se mi ji podaří v budoucnu použít, zveřejním své výsledky.
Snad vám to přijde zajímavé a neváhejte mě kontaktovat.
Máte celkový červený loot (průzkum) versus celkové dropy?
Zemřel bych v první místnosti kvůli serverovému odpojení ![]()
Hezké grafy!
Asi bych měl někdy zkusit abyssaly.
…. Takže téměř 17 hodin hrý nezaplatí dokonce ani náklady na tvůj loď
Au
To je docela smůla, protože při provozu 30 T5 exotů v Cerbu (který dělám často, protože Cerb je bláznivě rychlý při jejich odstraňování) jsem v průměru vydělal 3,4 - 4,2 miliard, někdy i víc v závislosti na tom, jak často padá Trig bojovný modul.
Kolik hodin to představuje?
Je exotič zvlášť dobré? protože plánuji v brzké době s kamarádem běžet Darks a Firestorms (dvojice a trojice)
Jak to uděláš, že “přeskakuješ” místnost?
Kde ty to běháš? Potřebuji bezpečné místo, kde to můžu provádět.
“ale je to instancovaný obsah”- nějaký zatrpklý /r eve veterán, který nevylezl z hangáru nebo se nepřihlásil.
Jo, tohle je spíš sestava pro T6, aby se riziko vyplatilo.
Ano, může to být velmi trestající - myslím, že by to chtělo asi 65 běhů na vyrovnání. Poté, pokud vše půjde dobře, je to čistý zisk.
OP zbytečně moc utratil isk na T5 abyssal běh. To se dá udělat ve staré chudé gilce za méně než miliardu.
Měli byste si vyměňovat plexy, zatímco multi-boxeři sbírají farmu.