128gb nesnáší pro pirátství

wow sakra, došla mi paměť za 2 dny lol.. ani nevím jak sakra budu mazat VŠECHNY TY A znovu stahovat Asgard’s Wrath, abych si mohl zahrát..

pokud jsi jako já hráč/median hoarder, jdi do 512gb

není to tak těžké znovu stahovat věci, ale jen mít 50+ aplikací na quest bez toho, že by tě někdy zajímali, je dobrý pocit

edit: největší problém pravděpodobně přijde za pár let, kdy bude 10x více her velikosti Asgard’s Wrath

Toto je připomenutí. Ujistěte se, že jste si přečetli připnutý průvodce, protože může odpovědět na vaši otázku. Také se podívejte na náš Wiki.

Jsem bot, a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.

Myslím si, že mít 50+ her je špatný nápad - když mám 1 nebo 2, pak je budu hrát nebo ne, když se mi bude chtít, ale s 50+ je těžké rozhodnout, kterou hrát a kdy, a když hra dělá něco i trochu otravného, je pokušení to vzdát a zkusit jinou, takže je nepravděpodobné, že bych dokončil jakoukoli z nich

To opravdu ano lol, proto používám PCVR pro většinu svých her teď :laughing:

Proto jsem si počkal trochu déle a zaplatil si 512GB.
Stojí za to o 150 dolarů víc.

Na Quest mám nic nenainstalováno. Všechno je dostupné přes virtuální desktop. Pokud máš PC, není moc důvodů pro sideloadování na Quest. 128GB je ideální pro pirátství.

Mám 400GB mediální složku.

A přes 500GB PCVR her.

Nechci platit dalších 150 dolarů. Quest nemá ani tolik her za to hrát.

Nebo můžeš vzít tu levnější verzi a za 3 roky koupit lepší headset :woozy_face:. Rychle se zlepšují.

Ale motivuje to dokončit nějaké hry :d. Také mám s tím problém. Q3 má spoustu funkcí. Ztratil místo v očích.

Měl jsem Q2 s 256 GB, prodal jsem ho, koupil jsem Q3 s 128 GB, a nebylo to dost místa, ale měl jsem štěstí, že jsem byl v zákonných lhůtách na vrácení, protože jsem ho koupil přes internet. Poslal jsem ho zpět a koupil Q3 s 512 GB, teď jsem spokojený.