Podle mě je držení více než 50 her špatný nápad - když mám 1 nebo 2, tak je hraji nebo ne, když se mi to líbí, ale s více než 50 je těžké rozhodnout, kterou hrát a kdy, a když mě hra něco trochu štve, je pokušení to vzdát a přejít na jinou, takže je nepravděpodobné, že bych některou dohrál.
Na Questu nemám nic nainstalováno. Všechno je dostupné přes virtuální desktop. Pokud máš PC, je velmi málo důvodů pro sideload na Quest. 128gb je ideální pro pirátství.
Měl jsem Q2 s 256GB, prodal jsem ho, koupil Q3 s 128GB a neměl dost místa, ale měl jsem štěstí, že jsem byl v rámci zákonných lhůt na vrácení, protože jsem ho koupil přes internet. Poslal jsem ho zpět, koupil Q3 s 512GB a teď jsem spokojený.
Opravdu jsem si užil lidi, kteří argumentují, že 128 GB na Q3 je v pořádku, možná pro někoho, kdo má 1 nebo 2 malé hry, které hrají, ale pokud se VR skutečně rozšíří, potřebujeme spoustu velkých AAA her, mnoho PC a konzolových her snad přes 100 GB nebo alespoň blízko toho, a poslední, co chceme ve VR, jsou nízké rozlišení a grafická kvalita jen proto, že hodně lidí si myslelo, že 128 GB je v pořádku a vývojáři musí dělat hry dostupné i pro ně.
Velikost mé Beat Saber je téměř 50 GB a věřte mi, poslední, co chcete dělat, je odinstalovat to, když máte vše roztříděno do playlistů.
Ukládám všechny APK, které stáhnu, do svého NAS a když chci nějakou aplikaci, nainstaluji ji přímo přes správce souborů rs přímo z questu. Trvá to asi 10 sekund, protože APK mám už stažené, a nemusím to připojovat k PC, protože mám přístup ke svému NAS přes správce souborů rs. Používám VPN Wireguard, když nejsem doma. Jasně, větší verze 512 GB by byla lepší, ale vypadá to, že je na vás už trochu pozdě, takže možná něco takového by vám mohlo pomoci.
Pokud je tento 128GB sdílený mezi médii a hrami, zvážil bych přesun všech médií na USB-C OTG disk (20-30 dolarů za 256 GB) nebo externí USB disk a použití mediální aplikace, která přehrává z něj.
Takže prostor zařízení může být vyhrazen pouze pro aplikace a hry.